Info

WILDERNESS TV är en plattform där vi har samlat några av Sveriges främsta profiler inom outdoor, hälsa, äventyr och extremsport på en sida. Här kan du bla inspireras av Föreläsningar eller Filmer, utveckla dina kunskaper med hjälp av våra profiler i någon av deras Workshops, eller ta del av Träningspass utformade för olika typer av äventyr. Allt detta, utan att behöva ta dig någonstans!

Du väljer själv vad du är intresserad av och betalar endast för det material du vill titta på! Under Fri Inspiration har vi samlat mängder av gratismaterial där du kan klicka dig runt, lära känna våra profiler och inspireras av videos helt gratis! 

Du som gjort ett köp på sidan får tillgång till en inloggningssida där du kan se dina tidigare köp, spara favoriter mm. Du kommer också att få ett nyhetsbrev utskickat ca en gång per månad med tips om filmer, förmånliga rabatter, erbjudanden mm. ---------------------------------------------------


WILDERNESS TV startades våren 2020 på initiativ av äventyrarna Linda Åkerberg och Emma Svensson. När covid-19 drog fram under våren ökade intresset och efterfrågan på digitala sysselsättningar. Samtidigt ville fler och fler ut i naturen. Men arbetstillfällena drogs undan. Båda arbetar flitigt som både bla föreläsare och reseledare, men i samband med coronavirusets framfart, fick de båda uppleva hur fler och fler event och aktiviteter ströks ur kalendern. 

En av de viktigaste egenskaperna hos en äventyrare, oavsett om man vandrar, klättrar eller cyklar - är att kunna vända det negativa till något positivt och hitta nya vägar ur de problem och motgångar man kan tänkas stöta på. Man måste också lära sig att arbeta som team. Så istället för att tappa motivationen pga viruset, drog de nytta av det och vände det till att utveckla ett nytt sätt att nå ut med sina budskap. Tillsammans med flertalet av landets mest framstående profiler inom outdoor, hälsa, äventyr och extremsport lanserades WILDERNESS TV.

Allt material på sidan tillhör respektive profil och förutom bankavgifter går alla kostnader direkt till profilen. Wilderness TV tar ingen provision på sålt material.


---------------------------------------------------


Vill du komma i kontakt med oss?

Maila info@wildernesstv.se